AcouSort utvalt av EIC för deltagande på MEDICA, Europas ledande medicinska utställning

Lehdistötiedote

"Det är såklart otroligt inspirerande att för andra gången i år bli utvald för full sponsring av EIC. I juni deltog vi i den europeiska paviljongen på BIO2022 i San Diego och i november kommer vi att delta på MEDICA, som är en av de viktigaste utställningarna inom hälso- och sjukvårdsindustrin", säger AcouSorts VD Torsten Freltoft.

Under konferensen kommer AcouSort främst att fokusera på strategisk samverkan och enskilda möten med utvalda partners för att diskutera framtida OEM-lösningar inom både patientnära diagnostik och precisionsmedicin, såsom nya cancerterapier.

MEDICA är världens största event inom hälso- och sjukvårdsindustrin. Utställningen lockar flera tusen utställare från mer än 50 länder, tillsammans med tiotusentals nationella och internationella experter och beslutsfattare.

Parallellt med MEDICA kommer AcouSort även att delta i COMPAMED 2022, som också hålls i Düsseldorf samtidigt som MEDICA. COMPAMED är en viktig utställning för företag som säljer OEM-komponenter. Detta är därmed ett utmärkt tillfälle för AcouSort att visa sina OEM-komponenter för en bredare publik som arbetar med att utforma nästa generations diagnostiska och terapeutiska produkter.