B3 Consulting Group AB (publ): B3 ingår partnerskap med Sitevision

Lehdistötiedote

- Vi är verkligen glada för partnerskapet. Genom B3s bredd av kompetens inom strategi och koncept, UX, digital marknadsföring och tillgänglighet, tillsammans med erfarenhet av helhetslösningar med Sitevision, förstärker vi nu vårt erbjudande till våra kunder, säger Anette Billing, VD och Koncernchef för B3 Consulting Group.

- Sitevision är ett omtyckt webbpubliceringssystem och bolaget har en framåtanda för produkt- och erbjudandeutveckling tillsammans med partners, vilket vi uppskattar. Vi ser fram emot att skapa nya möjligheter för våra kunder med Sitevision som plattform och slutanvändaren i fokus, säger Katarina Stekovic, VD för B3s senaste specialistbolag som utvecklar digitala lösningar kopplat till de senaste teknikerna.

Sitevision är ett mångsidigt webbpubliceringsverktyg som gör det enkelt för användaren att skapa, redigera och publicera innehåll, såväl på den externa webben som på intranätet. B3 har ett starkt team med certifierade Sitevision-utvecklare som har bred erfarenhet av intuitiva lösningar inom både privat och offentlig sektor.

- Vi är otroligt stolta och glada över att ta in B3 som partner till Sitevisions nätverk. Med B3s breda kompetens inom olika områden ser vi att vi kan stärka upp vårt erbjudande ytterligare till våra kunder, säger Nadia Cabezas, partneransvarig på Sitevision.

Som ny partner medverkar B3 också Sitevisiondagarna som äger rum den 18-19 oktober i Örebro. Läs mer på sitevisiondagarna.se.

För mer information, kontakta gärna Katarina Stekovic, telefon 0704-74 86 30.