CombinedX-bolaget TWO hjälper Office Recycling att effektivisera med Dynamics 365

Lehdistötiedote

Office Recycling sitter idag med många olika IT-system. Alla system har sina specialiteter för att kunna hantera den stora verksamheten. IT-miljön har inte hängt med i tillväxten, och nu är det dags att åtgärda det och se till att alla jobbar i samma system. Dynamics 365-plattformen har alla delar som krävs för en komplett IT-miljö. I det här arbetet är Two utvald Microsoftpartner och samarbetar med Absfront och Netintegrate för att leverera helheten. I och med den nya lösningen med Dynamics 365 och däribland Business Central ser Office Recycling stora möjligheter att fortsätta sin planerade tillväxtresa inom återvinning. Vi kommer dessutom att leverera Sales, Marketing, Customer Service och Power BI.
 

- Med det här hoppas vi kunna effektivisera våra manuella processer som vi hanterar idag. Och dessutom skapa ett mycket större mervärde till våra kunder, genom att ge dem en helt annan typ av statistik och spårbarhet som i framtiden kommer att vara krav för dem att rapportera, säger Fredrik Jahn, CFO på Office Recycling. 

Fullständig pressrelease finner du här: https://two.se/2022/office-recycling-dynamics-365/

FÖR MER INFORMATION

Christofer Järlesjö, vd TWO, [email protected],070-238 78 39
Mikael Sjöqvist, Affärsområdeschef TWO, [email protected],070-757 51 45
 

KONTAKTPERSONER

Jörgen Qwist, VD, [email protected],070-834 28 34
Björn Magnusson, IR, [email protected],070-713 49 60

Informationen lämnades enligt ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande måndagen den 5 september 2022 kl. 12.00 CET.
 

Bolagets aktie (CX) är under föremål för handel på Nasdaq First North Premier Growth Market med Redeye AB som Certified Adviser.

CombinedX är en familj av nischade it-konsultbolag som hjälper företag och organisationer att dra fördel av digitaliseringens möjligheter. Vi levererar våra tjänster genom helägda dotterbolag som har marknadsledande teknik- och affärskunnande inom sina resp.  områden. Tillsammans är vi ca 450 specialister i Sverige och Norge.

combinedx.com | [email protected]| +46 54 400 25 10 | Tynäsgatan 10, 652 16 KARLSTAD