Rejlers: Malin Ljung Eiborn utsedd till hållbarhetschef och ny medlem i koncernledningen

Lehdistötiedote

Malin Ljung Eiborn är en stark profil inom hållbarhet i Sverige och kommer närmast från rollen som hållbarhetschef för Europa, Mellanöstern och Afrika (EMEA) inom byrånätverket Weber Shandwick, där kommunikationsbyrån Prime ingår. Dessförinnan var Malin Ljung Eiborn hållbarhetsdirektör på industrijätten BillerudKorsnäs där hon framgångsrikt bidrog till att minska klimatpåverkan, hitta nya hållbara lösningar samt skapa samarbeten över gränserna i branschen. Malin har även arbetat vid Utrikesdepartementet i Stockholm och Bryssel.

- Vi ska utveckla och tydliggöra Rejlers hållbarhetserbjudande än mer - växla upp! Jag är så glad att just Malin, med sin person och tunga bakgrund från både industri och strategikonsultverksamhet, kommer leda oss i detta viktiga arbete. Vi ska bli den självklara partnern till företag och samhällsaktörer som med teknik och innovation vill bidra till hållbar omställning, säger Viktor Svensson, vd och koncernchef Rejlers.

- Det känns fantastiskt att få förena min industrierfarenhet med konsultkunnandet och leda arbetet med att utveckla det mest hållbara erbjudandet i teknikkonsultbranschen. Rejlers har en otroligt stark utveckling och jag ser att det finns potential här att ta ledarskap och göra verklig skillnad. Det ser jag fram emot! säger Malin Ljung Eiborn.  

Malin Ljung Eiborn tillträder sin nya roll den 1 december 2022.  

För ytterligare information kontakta:
Viktor Svensson, vd och koncernchef, 070-657 20 26, [email protected]
Malin Sparf Rydberg, kommunikationschef, 070-477 17 00, [email protected]

Om Rejlers
Rejlers är en av Nordens ledande teknikkonsulter. Med spetskompetens hjälper vi företag, myndigheter och andra organisationer att möta morgondagens samhällsutmaningar. Våra tjänster är viktiga byggstenar för att uppnå ett hållbart samhälle. Sedan bolaget grundades 1942, har Rejlers framgång byggts på förmågan att ständigt lära nytt. Vår vision "Home of the learning minds" vägleder oss till kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Med verksamhet i Sverige, Finland, Norge och Förenade Arabemiraten har Rejlers 2700 experter inom teknikområden som energi, industri, infrastruktur och fastigheter. År 2021 omsatte bolaget 2,9 miljarder kronor och B-aktien är noterad på Mid Cap, Nasdaq Stockholm. www.rejlers.com