Safeture AB: Safeture tar ett stort kliv in på den franska marknaden

Lehdistötiedote

Genom avtalet finns nu Safetures säkerhetplattform i stor skala även på den franska marknaden och erbjuds via den nya partnern Amarante International.

Amarante grundades 2007 och har sitt huvudkontor i Paris med 1 250 anställda på 20 platser över hela världen. Amarantes tjänster inkluderar riskanalys, krishantering, utbildning i säkerhetsmedvetenhet och personligt skydd. Förutom Europeiska unionen och olika statliga organisationer finns även internationellt verksamma företag som Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) samt BASF, Schindler, Givaudan, Layher och Airbus bland Amarantes kunder.

- Säkerhet i en tid av global rörlighet är viktigare och viktigare för våra kunder och kraven blir högre med ökande komplexitet. För att kunna fortsätta utveckla vår verksamhet, ville vi samarbeta med den bästa. Valet blev därför Safeture, säger Amarantes vd Alexandre Hollander.

- Efter att de hade undersökt lämpliga leverantörer, fick vi ett samtal från Amarante. De ville veta hur de kunde utnyttja Safeture i sin verksamhet, migrera befintliga kunder och integrera risk intelligence. Det var en snabb process från den första demon till slutförandet av avtalet. Den första gemensamma kunden var i gång inom några dagar. Nu arbetar vi redan med flera anbudsförfrågningar, säger Magnus Hultman, VD för Safeture.

Safetures plattform är utvecklad för att hantera organisationers resesäkerhet, risk- och krishantering och kommunikation. Med hjälp av plattformen kan företag lokalisera sina anställda var som helst i världen, kommunicera med dem och stödja dem i kriser, samtidigt som användaren hela tiden får uppdateringar med relevant och viktig information.

För ytterligare information, besök safeture.com eller kontakta:

VD Magnus Hultman: +46 706 00 81 66. [email protected]

Om Amarante:

Amarante skapades 2007 av tidigare ansvariga chefer inom den franska Försvarsmakten och firade 15-årsjubileum 2022. Med 1 250 anställda i mer än 20 länder är gruppen nu en ledande aktör på säkerhetsmarknaden i Frankrike och utomlands.