Wyld Networks och HyperThings meddelar partnerskap om leverans av satellitbaserade IoT-lösningar i Mellanöstern och Indien

Lehdistötiedote

HyperThings™ är en innovativ leverantör av "Internet of Things"-baserade produkter och lösningar för smarta städer (Smart City) och industriella domäner med kärnfokus på LPWAN-baserad anslutning. HyperThings har kontor i Mellanöstern och Indien har etablerat affärsrelationer med företag som Bosch, SAP och HP.

Wyld Connect är en sensor-till-satellitbaserad IoT-teknologi utvecklad av Wyld Networks som möjliggör datainsamling på ett kostnadseffektivt sätt var som helst i världen där det inte finns någon trådlös uppkoppling.

"Vi är glada över att arbeta med HyperThings för att rulla ut satellitbaserade IoT-lösningar i regionen. HyperThings har omfattande expertis i att implementera IoT-lösningen och har etablerat kommersiella relationer med företag som har behov av IoT-anslutning för att förbättra sin effektivitet", säger Alastair Williamson, VD för Wyld Networks.

"På HyperThings tillhandahåller vi konsultation inom IoT, IoT produkter och moduler, industrirelaterade IoT-lösningar, moln- och analyslösningar och produktteknik till våra kunder med fokus på LPWAN-anslutning. Genom att arbeta med Wyld kan vi nu möta våra kunders efterfrågan för att utöka vårt erbjudande så det omfattar satellitbaserad IoT-lösning för att ge dem global täckning", säger Awdesh Chetal, VD för HyperThings.